Over ons

Bouwwerken Vandeweyer. Dat is 35 jaar ervaring, de beste kwaliteit, hoogstaande service, en nog veel meer.

35 jaar geleden startte mijn vader, Frans Vandeweyer, zijn droom: een eigen bouwonderneming, een éénmanszaak. De jaren gingen voorbij, allerhande projecten werden afgerond en al snel werd duidelijk dat er meer hulp nodig was. Daarom besloot ik vijf jaar later om mijn vader bij te staan. Frans leerde me alle kneepjes van het vak, en gaf de fakkel nadien over. Ik ben nog steeds erg verheugd om ‘ons’ familiebedrijf verder te mogen zetten. Ondertussen mogen we onszelf al 15 jaar lang een BVBA noemen, en heb ik de eer om dagelijks met mijn team van 3 vakmannen aan het werk te zijn.

Kwaliteit is het allerbelangrijkste. Daarom werken we enkel met de beste materialen. We vinden het dan ook een voorrecht om letterlijk mee te mogen bouwen aan uw droom. Met onze 35 jaar ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk dit is. Bovendien zorgen we voor een feilloze opvolging van A tot Z.

Ik hoop van harte dat we ook deel kunnen uitmaken van uw verhaal. Kijk eens rond op deze website, en neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Hopelijk tot binnenkort!

Hartelijke groet,

Marc Vandeweyer
Zaakvoerder